Ny balkong på verneverdig sentrumsbygg

Totalrenovering fikk lov til å bygge ny balkong i Storgata 93.

Totalrenovering fikk lov til å bygge ny balkong i Storgata 93.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

nyheter

Etter godkjenning fra byggesakssjefen har Totalrenovering nå fått på plass den nye balkongen i Storgata 93 A.

– Tiltakshaver opplyser at dagens tekniske krav til utkragede bygningsdeler ikke tillater at balkongen kun oppføres med understøtting. Vi anser at fordelene ved at fasaden får tilbake flere fasadedetaljer og får en reell bruksverdi, er større enn ulempene ved at balkongen mer vil være å regne som en etterligning enn en tilbakeføring, mener byggesakssjefen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter