Politiet pågrep mistenkt ruskjører etter biljakt

Politiet pågrep en mann i 20-årene etter en biljakt på Ringvassøya. Mennen er misstenkt for ruskjøring uten førerkort.
nyheter

Det forteller operasjonsleder Reinert Johansen i Troms politidistrikt.

Han sier at politiet har pågrepet en mann i 20-årene.

- Det var en udramatisk pågripelse, sier han.

Politiet innledet jakten en bilen på Ringvassøya rundt klokka 11.15, men klarte ikke å finne den. Ifølge tipsere kjørte bilen i stor hastighet mot Skarsfjorden.

- Etter tips fra publikum fant vi først bilen på Hansnes, og deretter fant vi føreren like i nærheten, sier han.

Yngve Widding, seksjonsleder for patrulje hos Troms politidistrikt, sier det handler om en beruset sjåfør.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter