Meldt om flere innbrudd på Tromsøya i ettermiddag

Så langt usikkert om noe er tatt.

Vet du noe om saken? Tips oss på tips@itromso.no eller 77 64 06 00!

nyheter

Klokka 16.38 melder Troms politidistrikt på Twitter at det har blitt meldt om to innbrudd i boliger i samme nabolag på Sør-Tromsøya tirsdag ettermiddag.

– Begge innbruddene ble oppdaget da beboerne kom hjem i ettermiddag. Det er ikke direkte nabohus, men i samme område, sier operasjonsleder i Troms politidistrikt, Karl Erik Thomassen.

Knust vindu og brutt opp dør

Beboerne har så langt ikke oversikt om noe er stjålet. Det er også bruk forskjellige metoder for å ta seg inn i de to boligene.


– I den ene boligen har man tatt seg inn ved å bryte opp en verandadør og i den andre har et vindu blitt knust, sier Thomassen til iTromsø.

– Sikret gode spor

Politiet har vært på begge adressene og sikret spor.

– Du kan si at vi har sikret gode spor i begge sakene, sier Thomassen.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter