Kaller inn UNN-styret til møte

Etter trusselpåstandene mot avtroppende UNN-sjef Tor Ingebrigtsen.

UNN-styreleder Jorhill Andreassen sier det er kalt til møte som følge av trusselpåstandene rettet mot Tor Ingebrigtsen.  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Anne May Knudsen, kommunikasjonsdirektør i Helse-Nord, sier til iTromsø at det kalt inn til et møte ved UNN, som følge av trusselpåstandene Helse Nord-styreleder Marianne Telle framsetter mot UNN-sjef Tor Ingebrigtsen.

Møtet avholdes på telefon.

– Dette er et informasjonsmøte hvor styreleder i Helse Nord RHF, nestleder i styret Helse Nord RF og UNN-styret deltar. Dette for å gi og få informasjon i saken, skriver hun i en epost.

Ytterligere informasjon om møtet er foreløpig ikke kjent. Verken UNN-styreleder Jorhill Andreassen, Marianne Telle eller Tor Ingebrigtsen har besvart iTromsøs henvendelser torsdag ettermiddag.

– Det pågår en del møter på UNN i dag som dessverre gjør at både Tor Ingebrigtsen og Jorhill Andreassen er veldig opptatt, skriver UNN-kommunikasjonssjef Hilde Pettersen i en sms.

På spørsmål om Ingebrigtsen eller hun selv kommer til å uttale seg om saken i løpet av dagen, svarer hun følgende:

– Det vil være avhengig av hva som blir utfall på noen møter som pågår, skriver hun.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter