Legger ned flybuss-tilbud i Tromsø

Boreal Travel innstiller Flybussen.no i Tromsø fra og med lørdag 10. februar.

Tromsø lufthavn langnes  Foto: PETTER STRØM

nyheter

Det melder selskapet i en pressemelding fredag morgen.

Selskapet tapte anbudet mot Bussring AS i 2016 om oppstillingsplass utenfor Tromsø lufthavn. De siste tjue månedene har selskapet prøvd å få et alternativt flybusstilbud opp og gå, men kaster nå inn håndkleet.

– Flybussen.no har prøvd å gi de reisende et rimeligere alternativ fra den offentlige holdeplassen utenfor innkjøringen til parkeringshuset, men det har vist seg at dette tilbudet ikke er bærekraftig, og derfor velger vi nå å innstille, sier divisjonsleder fly- og ekspressbuss Frode Elverum i Boreal Travel AS i en pressemelding.

De ansatte tilknyttet flybussen vil nå inngå som sjåfører i selskapets turdivisjon.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter