Teatersjefen skadet i trafikkulykke

HT-sjef Inger Buresund utsatt for ulykke i Berlin.

I KOLLISJON: Teatersjef Inger Buresund   Foto: Ronald Johansen / iTromsø

nyheter

Ifølge en pressemelding fra Hålogaland Teater var teatersjefen på jobbreise i Berlin og på vei til flyplassen i drosje da det smalt. 

– Både Buresund og sjåføren ble sendt til sykehus etter kollisjonen. Der ble det konstatert at teatersjefen hadde fem brukne ribbein og må holde seg i ro. Sjåføren slapp også fra ulykken med kun lettere skader, heter det i pressemeldingen fra teateret.

Markeds- og informasjonsrådgiver Lise Lotte Henriksen ved Hålogaland teater sier de ikke har fått full oversikt over hendelsesforløpet.

– Vi vet egentlig ganske lite om hva som skjedde, sier Henriksen til iTromsø.

Smertefullt 

Teatersjefen vil bli sykemeldt de neste fire ukene som følge av ulykken.

– Inger har det bra under omstendighetene og blir tatt godt vare på. Hun opplever dette som udramatisk, men smertefullt, opplyser stedfortredende kunstnerisk leder Yngvar Julin i pressemeldingen.

Teatersjef Inger Buresund vil returnere til Tromsø så snart hun er klar for det, opplyser Hålogaland Teater.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter