I morgen stenges gangveien over Tromsøbrua

Fotgjengere og syklister må dele plassen når de skal over Tromsøbrua.

  Foto: Knut Opeide / Statens vegvesen

nyheter

Tirsdag morgen klokken 09.00 starter Statens vegvesen på vedlikehold av gangvegen over Tromsøbrua. I en pressemelding omtaler veivesenet vedlikeholdet som «helt nødvendig».

Gangveien blir stengt fram til onsdag kveld, og i mellomtiden må fotgjengere og syklister dele den delen av brua som vanligvis er forbeholdt syklistene.

– Jeg er helt sikker på at byens fotgjengere og syklister følger oppfordringa om å ta hensyn til hverandre disse dagene. For å hjelpe på situasjonen starter vi arbeidet først etter at folk er kommet seg på jobb tirsdag, og vi åpner så raskt som mulig onsdag, sier Roald Nyrum i Statens vegvesen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter