Vi kårer Tromsøs storfisker, og ønsker dine ferske bilder og video av deg selv og fangsten. Har du dratt ruggen på flue i en elv? Eller dratt i land en rekordstor torsk?

Vi trekker fire finalister som blir med i konkurransen om å vinne splitter nytt fiskeutstyr. I samarbeid med Andresens våpenforretning deler vi ut to premier, en til det beste bildet- og en til den beste videoen.

Dette kan du vinne om du sender inn den beste fiskevideoen:

ZPEI zero 12’’ , klasse #8/9. Komplett pakke med stang, snelle og snøre. Verdi kr 4399,-.

Stikker du av med seieren for det beste bildet kan du vente deg dette:

PENN proff havfiskesett. Verdi kr 2500,-.

Slik deltar du:

For å delta kan du sende inn ditt bilde på e-post til foto@itromso.no eller på MMS med kodeord IT Fisk til 2399. ( ekspempel: IT fisk (ditt bilde her) til 2399). Tjenesten koster 1 krone.

For å sende inn video til konkurransen, gjør du slik:

Gå inn på nettadressen http://www.filemail.com/. Hvis du bruker telefon, kan du også laste ned appen som kommer som et alternativ når du åpner siden i nettleseren.

Fyll inn hvilken e-postadresse filen skal sendes til: nettdesk@itromso.no.

Fyll inn din e-postadresse, skriv inn ditt navn og telefonnummer i meldingsfeltet, og last opp filen og trykk "send" på dialogboksen som kommer opp.

Konkurransen avsluttes i august, og en jury bestående av nyhetsredaktør og fotosjef trekker fire finalister. iTromsøs lesere kan deretter stemme fram sin favoritt.

De heldige vinnerne stikker av med splitter nytt fiskeutstyr fra Andresens våpenforretning.