I en kronikk i Aftenposten snakker Lene Marlin nå ut om sine mørke perioder, som var så ille at hun nesten tok sitt eget liv.

- Jeg hadde egentlig bestemt meg for at jeg aldri skulle snakke om dette offentlig. [...] Men år har gått, og jeg har innsett at jeg aldri blir helt ferdig med det. Det er en del av meg. Jeg lever med det hver dag og kommer til å bære det med meg for resten av livet. Så da kan jeg like godt si det høyt: At jeg prøvde å ta mitt eget liv. At jeg ikke fikset det konstante presset, skriver Lene Marlin i kronikken.

Ungdomsskolen

Hun sier at presset har vært der lenge, helt siden tiden på undomsskolen. Hun sier at hun fortsatt ser mange i ungdomsalderen som sliter, og at hun er bekymret for tendensene.

- Jeg ser det så ofte nå. Ungdommer som sliter. Selv godt voksne. Tenk at selv de etter så mange år fremdeles kjenner på presset. Så hva slags håp er det egentlig for oss da?

Bak fasaden

På sin Facebook-side forteller hun også følgerne sine at det har vært vanskelig å snakke ut om dette, men at hun følte det var rett.

- I lang tid har jeg tenkt på å publisere dette. Og nå gjør jeg det endelig. Jeg håper det kan være til hjelp for deg selv eller noen rundt deg! Det kan være vanskelig å la noen se bak fasaden, å gjøre seg selv sårbar. Men hjelpe meg hvor godt det er også, konstaterer hun.