Haugen-gruppen er igjen klar for å kåre Norges beste hotellfrokost.

De har nå utnevnt 19 fylkesvinnere før de aller beste kåres senere i år.

Les også: "Her er byens råeste hotellromutsikt"

Fylkesvinneren i Troms er Rica Ishavshotell.

– Vi har vært gjennom en totalrenovering av hotellet, så det er veldig gledelig at vi nå igjen er på topp, sier hotelldirektør ved Ishavshotellet Ulf Johansen.

Stolt

Johansen forteller at de tidligere har kapret både 2. plass og 3. plass i konkurransen, men nå sikter de på toppremien.

Les også: "Må sjonglere på direktørrollene"

– Jeg er kjempestolt. Frokost er det viktigste måltidet og vi har hatt det som satsingsområde i flere år, sier Johansen.

Høy standard

I tillegg til de 19 fylkesvinnerne har ytterligere 5 hotell blitt nominert til konkurransen. Dette er på grunn av særlig høy standard, skriver Haugen-gruppen på sin hjemmeside.

Les også: "Vil selge Tromsø som destinasjon nummer én"

Totalt er det altså 24 hoteller som er blitt vurdert på nytt og av disse er til sammen 11 hotell overlevert til finalejuryen.

Blant dem er det ikke bare Rica Ishavshotell som står på listen, men også det nye Clarion Hotel The Edge.

– Det er ikke vanlig at et nyåpnet hotell markerer seg i konkurransen. Jeg er utrolig glad og stolt, forteller hotelldirektør ved The Edge Øyvind Alapnes.

I rute

Samtidig skryter han av Ishavshotellet for deres posisjon innenfor hotellfrokosten.

– All ære til Ishavshotellet. De har vært veldig flinke på frokost i flere år. Hotell-frokosten blir mer og mer viktig for oss også. Vi har et fantastisk personale og ikke minst god mat, forteller han.

– Mat handler om opplevelse og frokosten er viktig for våre gjester. Denne nominasjonen viser at vi er i rute med å ta en matposisjon i Tromsø, legger han til.

UVANLIG ME NYTT HOTELL: Også The Edge er blant de beste. Det skjer ikke så ofte med helt nye hoteller.