Tidligere denne uka skrev Lene Marlin en åpenhjertig kronikk i Aftenposten der hun avslørte at hun hadde forsøkt å ta sitt eget liv.

Musikeren fra Tromsø, som slo igjennom i ung alder, forklarte at de mørke tankene oppsto i kjølvannet av at hun svært tidlig opplevde et enormt press som hun ikke klarte å takle.

I etterkant av debattinnlegget har Lene Marlin opplevd enormt mye respons.

- Jeg hadde håpet på et visst engasjement, men ikke i mine villeste fantasier hadde jeg trodd at det skulle bli slik. Responsen har vært helt overveldende fra alle kanter. Jeg er helt klart overrasket, men det viser bare at det finnes et enormt behov der ute for å snakke om dette temaet, sine Lene Marlin til Aftenposten.

Hun gleder seg nå over at kronikken hennes har satt fokus på et viktig tema.

- Nå er det i gang en debatt om en viktig tema, og det er jeg utrolig glad for. Jeg håper folk kan stoppe litt opp, og tenke "hva er det jeg driver med, skal jeg virkelig jage rundt og jobbe meg i hjel for å være perfekt?". Jeg vet at mange har søkt om hjelp etter at kronikken kom ut, og det ordet jeg mest føler og hører er takknemlighet, sier Marlin til Aftenposten.