- Dette var morsomt. Det er artig at arbeidet vårt blir lagt merke til, sier kostvertleder ved Matforsyninga ved UNN, Dag Espen Sverresvold.

I går ble det klart at Matforsyninga ved UNN stakk av med IA-prisen for årets beste bedrift, for fokus på arbeidsmiljø og inkluderende arbeidstiltak. skriver UNN på sine nettsider.

Prisen, som blant annet inkluderer en pengegave på 15.000 kroner, ble delt ut i Sparebanken Nord-Norges festsal da Nav Troms innledet årets IA-uke (inkluderende arbeidsliv).

I tillegg til Matforsyninga ved UNN var Posten Troms og Nofi forhåndsnominert.

IA-prisen deles hvert år ut til en bedrift, virksomhet eller organisasjon som har utmerket seg i arbeidet for et inkluderende arbeidsliv.

- Vi har blant annet egen seniorpolitikk der vi tilrettelegger for de eldste gjennom eksempelvis tilpasset arbeidstid. Det gjør at mange står i arbeid lenge, og vi har nå ni personer over 61 år på avdelingen. I jevnlige møter retter vi også fast fokus på tiltak knyttet til humør, miljø og tilstedeværelse. I tillegg har vi opprettet en ”Ta tak-gruppe”, der noen ansatte sitter i tre måneder hver og fortløpende kommer med ønsker om endringer eller tilpassinger til ledelsen, forklarer Sverresvold til unn.no.