Olsen er kjent som en av de store innen bakerinæringen i landsdelen. Som eier av Bakehuset Nord-Norge AS har han kjøpt opp konkurrenter i tur og orden.

Satser på kjøtt

Tidligere i år sikret Olsen – gjennom investeringsselskapet Napoleon Invest AS – seg Brødrene Ingebrigtsen AS. Nå har Olsen også inngått avtale om å kjøpe samtlige aksjer i Premiér AS – også det en lokal aktør i kjøttbransjen.

I en pressemelding opplyser Olsen at Kjell Helsingeng (47), som er daglig leder i Premiér AS, også får det daglige ansvaret i Brødrene Ingebrigtsen AS. Han tiltrer stillingen 1. oktober.

Solid erfaring

– Jeg er veldig fornøyd med at vi nå får på plass en dyktig leder som har solid erfaring fra bransjen. Det gir muligheter for å fortsette arbeidet med å utvikle oss både med hensyn til produkter, organisasjon og marked, sier Kjetil Emil Olsen.

Premiér AS kommer fortsatt til å være et selvstendig selskap og Helsingeng vil være daglig leder i begge selskapene.

Videreføres

– Det finnes mange områder hvor selskapene kan bidra positivt for hverandre og begge skal videreføres som merkenavn, sier Kjell Helsingeng.

– Selskapene utfyller hverandre på en god måte med ulike styrker. Mens Premiér er sterkest på frossenvarer, har Brødrene Ingebrigtsen klart å markere seg innen ferskvarer. Sammen har de store muligheter, mener Helsingeng.