MuApps AS er et norsk selskap som produserer musikkutdannings-apper for et norskt og internasjonalt marked. Det siste året har de publisert iOSappene «GuitarGuru Technique» og «Gitarboka - Lær Bjørn Eidsvågs mest kjente sanger».

- Begge har hatt flere tusen nedlastinger og fått veldig god respons fra brukerne, sier Stein Medby, daglig leder og produktansvarlig i MuApps AS, i ei pressemelding.

Takker for støtten

Medby har spilt gitar i 30 år og undervist i 20 år og står bak selskapet sammen med Peer Espen Ursfjord. Han er utvikler og interaksjonsdesigner, og har også 15 års erfaring som lydtekniker i et av de mest anerkjente musikkstudioene i Norge, Rainbow Studio.

- Uten støtten fra kulturnæringsfondene i Tromsø ville det ikke vært mulig for MuApps å komme dit selskapet er i dag. Vi vil derfor takke INTRO-Fond for kulturnæringen i Tromsø, Sparebank 1 Nord Norges kulturnæringsfond, Connect Nord-Norge og Innovasjon Norge for at de har hatt så sterk tro på oss helt fra starten, sier Medby.

Nye investorer

Nå har familien Willumsen og Kim Daniel Arthur fra Tromsø sett potensialet til MuApps og valgt å investere i selskapet.

- Investorene ønsker å bidra til utvikling og verdiskapning innenfor nye forretningsområder hvor lokale aktører utvikler spennende produkter i et globalt marked. Med sine nye partnere kan MuApps nå fokusere på å utvikle nye produkter innenfor sitt unike satsningsområde, skriver MuApps i ei pressemelding.

UTVIKLER: Peer Espen Ursfjord, utvikler og interaksjonsdesigner i MuApps AS.
TAKKER: Stein Medby takker støtten fra kulturnæringsfondene i Tromsø for utviklingen selskapet MuApps har hatt. Foto: Marius Fiskum