Det bekrefter Remmer selv overfor iTromsø.

- Det ble formelt offisielt i dag, etter å ha ventet på å finne en avløser etter meg her på Radisson Blu, sier Remmer, som har vært hotelldirektør hos Radisson Blu de siste 12 årene.

1. desember setter han seg i direktørstolen hos Rica, som ble ledig da Ulf Johansen sluttet til fordel for direktørjobben i TIL.

- Jeg har tre måneders karantene fordi jeg går fra en konkurrent. Fram til 1. desember er jeg tilgjengelig for spørsmål og lignende fra min etterfølger på Radisson, men jeg har ikke noe daglig virke der lengre.

Nye utfordringer

Remmer understreker at det ikke ligger noen dramatikk bak overgangen fra konkurrenten.

- Jeg har vært på Radisson i 12 år, og jeg synes det er på tide å prøve meg på noen nye utfordringer. Hotellet har et godt renommé og går inn i en spennende fase når de skal integreres i Scandic. Det blir en stor del av jobben min å prøve å bidra til at det skjer på best mulig måte, sier han.

Selv om han gleder seg til å gå i gang med jobben hos Rica legger han ikke skjul på at han vil savne sine gamle kolleger som blir værende igjen bare et steinkast unna.

- Jeg har hatt en veldig fin tid på Radisson Blu, og jeg har trivdes godt med gode kolleger og godt personell. De kommer jeg selvfølgelig til å savne, samtidig som jeg gleder meg til å møte nye mennesker.

Store sko å fylle

- Ulf Johansen har vært hotelldirektør hos Rica Ishavshotell i mange år. Hvordan skal du fylle hans sko?

- Det blir vanskelig. Men jeg synes det er viktig å gjøre ting på sin egen måte, så jeg har ikke tenkt å gjøre ting på akkurat samme måte som han, det tror jeg ikke vil bli en suksess. Jeg vil gjøre ting på min måte, samtidig som jeg ikke har tenkt å gjøre meget store endringer heller. Rica Ishavshotell er et veldrevet hotell, og jeg har ikke tenkt å komme inn der å tøffe meg, sier han.