- Dette hadde jeg aldri drømt om. Det har aldri skjedd før at én og samme Tilbords-butikk har vunnet tre priser på én gang, sier daglig leder ved Tilbords Jekta, Fredrik Høgtun.

Det var på årets lederkonferanse i Tilbords-kjeden, som gikk av stabelen i Barcelona i forrige uke, at butikken på Jekta vant prisen for årets butikk, årets rakett og årets nykommer.

Økonomisk vekst

Dette skjedde i konkurranse med 139 andre Tilbords-butikker.

- Både jeg og kona mi Heidi som driver butikken sammen med meg, samt hele senterledelsen på Jekta, er veldig stolte over dette. Det er kjempehyggelig å få en sånn påskjønnelse, innrømmer Høgtun.

Han tror den største årsaken til prisdrysset skyldes den økonomiske veksten bedriften har opplevd.

- Helt siden oppstarten i november 2012 har vi hatt en kontinuerlig vekst. Det tror jeg både skyldes at vi har vært veldig tro mot konseptet Tilbords, samt at vi har vært nøye på å plukke ut ansatte. Det har igjen bidratt til et veldig godt arbeidsmiljø, forteller daglig leder.

Feirer de ansatte

I tillegg til heder og ære vant Tilbords Jekta 5.000 kroner i pengepremie for hver av de tre prisene de mottok. Høgtun er klar på hva de 15.000 kronene skal brukes på.

- Pengene skal brukes på de ansatte. Vi feiret akkurat en god sommer, men nå blir det altså enda en feiring før julebordet, lover daglig leder.