Yoghurt Heaven driver fra før to utsalg – en på Jekta og en i sentrum.

– Jeg synes det er veldig artig å få et så fresht og flott konsept med nordnorsk eierskap. Det synes jeg er veldig flott, sier senterleder Veronica Evertsen.

Det nye utsalget skal inn i Accessorizes gamle lokaler, etter at smykkebutikken la ned i august. Evertsen mener Yoghurt Heaven vil komplimentere senteret.

Mat i fokus

– På hvilken måte komplimenteres senteret? Is selges jo i både første og tredje etasje fra før ...

– Vi har ikke yoghurt-is fra før! Neida, sier Evertsen og ler.

– Vi har stort fokus på vår mat og drikkeservering, og vi ser at mat er i vekst hos oss, sier Evertsen.

Hun peker på at Rå Sushi, som er relativt nyåpnet på senteret, har hatt stor suksess.

– Rå Sushi har hatt en god vekst her på Nerstranda, og de har blitt tatt veldig godt imot av publikum. Det er positivt for oss som senter at Yoghurt Heaven ønsker å etablere seg her, og det er med på å øke utvalget vi har i matservering, sier Evertsen.

Videre utvikling

Nå gjenstår det bare to tomme lokaler på senteret i sørbyen.

– Vi jobber kontinuerlig med å få inn nye leietakere, og har flere vi jobber med per nå. Foreløpig kan jeg ikke si noe nærmere om disse, sier Evertsen.

Senteret har den siste tiden revidert på det strategiske grunnlaget, og senterlederen vil derfor ha inn leietakere som kan være en del av profilen senteret ønsker å opprettholde.

– Det er for eksempel veldig hyggelig at vi nå får inn Blodbanken. De vil ligge i fjerde etasje sammen med Institutt for manuell terapi, og det gjør fjerdeetasjen vår attraktiv. Det er viktig for oss at også fjerdeetasjen er inkludert i senteret for øvrig, sier Evertsen.

Det har foreløpig ikke lyktes iTromsø å komme i kontakt med Stig Gerhardsen, som står bak etableringene i Tromsø.