Det skriver Rezador Hotel Group i en pressemelding.

Høybakk var hotelldirektør ved Radisson Blu i perioden 2004 til 2008. Den gang het hotellet Radisson SAS Hotel Tromsø. Etter seks år vender han nå tilbake.

- Jeg hadde mange fine år da jeg jobber for hotellet sist. Jeg startet min karriere som lærling hos Radisson Blu Hotel i Tromsø og har fått lov til å jobbe meg oppover i gradene der. Det at jeg nå returnerer er på en måte som å komme hjem, sier Høybakk til iTromsø.

Vil bli bedre

Han forklarer at han har flere planer for hotellet, men det vil han ikke røpe enda.

- Jeg må først fremlegge planene internt. Det jeg kan si er at vi skal bli bedre enn det vi er i dag og jeg har som mål at vi skal holde den sterke posisjonen hotellet har, sier han.

I de siste seks årene har Høybakk blant annet jobbet som direktør for Malangen Brygger, og han kommer fra stillingen som daglig leder i turoperatøren Tromsø Adventure.

- Det går raskt i dagens "hotellverden", men jeg trengte ikke lang tid for å bestemme meg for og takke ja til stillingen. Det er en bedrift jeg er utrolig glad i, sier han.

- Unik kompetanse

Rezidor Hotel Group er strålende fornøyde med å få Høybakk tilbake.

– Vi er glad over å ha fått tilbake Dag Johan Høybakk i stillingen som General Manager. Høybakk har en unik kompetanse om reiselivsnæringen i Nord-Norge, og kan vise til gode resultater fra tidligere, sier Thomas Engelhart, Area Vice President, Rezidor Hotel Group i pressemeldingen.

Høybakk tar over som hotelldirektør for Poul Henrik Remmer.