Nå nylig begynte innspillingen av andre sesong av den kritikerroste TV Norge-serien ”På liv og død”. Her følger man livet på sykehus, legekontor og akuttmottak over hele landet, deriblant UNN.

To personer som havner på skjermen nå på nyåret er veteranen Bjørn Johannessen (58) og Dag-Rune Widding (45) ved portørtjenesten på UNN. De ble forfulgt i ti timer, der et av oppdragene deres var å forberede synyng etter et dødsfall.

– Det er en del av jobben vår å bidra i forbindelse med syninger av døde. Denne gangen viste det seg at familien til den avdøde eldre kvinnen - som var finsk - velvillig stilte opp for programmet på kort varsel, forteller Bjørn Johannessen til UNNs nyhetsbrev Pingvinen.

Historien kommer på TV på nyåret, sammen med flere andre fortellinger fra norske sykehus. UNN var også med i forrige sesong, som fort ble en suksess, med 326.000 seere på premieren.

TI TIMER: Fotograf Pernille Solås fulgte Bjørn Johannessen og hans makker Dag-Rune Widding i ti timer mens de jobbet nattevakt. Foto: Per-Christian Johansen/UNN