Den folkekjære artisten Halvdan Sivertsen er klar for Nordlysfestivalen i januar. Til Tromsø tar han med seg et skikkelig rockeshow som blant annet inneholder to trommeslagere.

– Jeg er veldig glad og privilegert for å kunne gjøre både stå- og sittekonserter. Denne gangen blir det stående publikum og dermed må vi trykke til for publikum, sier Sivertsen til iTromsø.

Les anmeldelse: Ingen er så god som du, Halvdan

Se også: Bildene fra Halvdan Sivertsens og NOSO i Kulturhuset

Artisten er for tiden i Nordland på en tredagers festivaljobb i Mo i Rana.

– Nå fokuserer jeg på å bli ferdig med 2014, men Nordlysfestivalen er jo en legendarisk festival og jeg har aldri spilt der før. Jeg gleder meg veldig

Minner fra Tromsø

Sivertsen spiller omtrent en konsert i Tromsø hvert år, men denne gangen kan han love en litt annen forestilling enn det tromsøværinger er vant med.

– Jeg kommer med et kjempespennende band hvor vi har to trommeslagere, to gitarister og vi er vel 6–7 stykker på scenen. Det blir en utvidet pakke og jeg har aldri spilt med dem i Tromsø. Når det er ståkonsert kommuniserer jeg vel med litt større bokstaver og det blir generelt mer leven, sier musikeren som kom med sitt foreløpig siste album for to år siden.

– Det burde kanskje komme noe nytt snart. Jeg har skrevet ferdig en låt, så får vi se om det blir noen av dem i Tromsø.

Kvalitetsentertainer

En som virkelig gleder seg er Øyvind Bakkeby Moe i Nordlysfestivalen.

– Han har kvaliteter i alt han gjør og er ifølge meg den beste entertaineren vi har i Norge. Han har ikke gjort en ståkonsert i Tromsø før og nesten alt annet på plakaten vår er sittekonserter, så det er fint å ha en annen type stemning, sier Moe som legger til at Sivertsen passer godt inn når festivalen prøver å skaffe et litt bredere publikum.