For tre år siden startet Kajsa Kvernmo designmerket A Part of Me (APOM) sammen med sin venninne Kate Brook i Melbourne, Australia. Det skulle vise seg å bli en stor suksess.

I 2012 åpnet de egen nettbutikk for å selge klærne sine. Nå tar de et skritt lengre og åpner en splitter ny klesbutikk i Melbourne.

– Da vi startet å selge klærne våre på internett, ble vi større og større. Da vi så at det var stor interesse for klærne fant vi ut av at det hadde vært en god idé å åpne en butikk, sier Kvernmo til iTromsø.

Sentralt

Butikken ligger rett utenfor sentrumskjernen av Melbourne, men likevel en strategisk plassering.

– Vi ønsket å åpne butikken et sted der det ikke var overflod av butikker fra før av. Likevel er det sentralt og et trendy sted å være, sier hun.

Duoen bestemte seg for å kjøpe lokaler til butikken i mai 2014, dermed har det vært en sommer preget av mye oppussing. Hun forteller at det er viktig at det er klærne som fanger oppmerksomheten når kunder kommer inn i lokalene.

– Vi fikk hjelp av en venn av meg som er møbeldesigner. Han har designet alt innvendig. Det er minimalistisk, slik at det er klærne som fremheves, sier hun.

– Positive tilbakemeldinger

Designet er preget av mye print og hun forteller at de blant annet har gitt ut kolleksjoner der dinosaur var en gjenganger på klærne.

– Vi har det veldig artig med klær. Vi prøver å være så unik som mulig, men samtidig «mainstream».

Den åpningsfesten av butikken er neste fredag, men de har allerede åpnet dørene for kunder.

– Det har vært utrolig artig. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger. De fleste er veldig fornøyd med at de endelig har en plass de kan kjøpe og prøve tøyer, sier hun.

Foto: Privat