Det har vært ikke mindre enn to trafikkulykker ved Tverrforbindelsen i Tromsø ved 21-tiden i kveld.

- En bil har havnet på taket like ved SATS Langnes, mens det litt lenger opp i Tverrforbindelsen er en bil som har kjørt i bakenden på en annen bil, forteller et øyevitne til iTromsø.

Politiet i Tromsø er på vei ut til ulykkesstedet nå.

- Nødetater på tur til tverrforbindelsen, skal muligens være to separate trafikkulykker, skriver Troms politidistrikt på sin twitterkonto like etter klokken 21.

Politiets innsatsleder på stedet, Anderas Jota, forteller at det er svært glatt på stedet der ulykkene har skjedd.

- På det ene stedet har tre personbiler vært involvert i en mindre kollisjon. På det andre stedet har en bil kjørt av veien, sier Jota.

Politiet skal jobbe videre med å få tauet bort bilene. Det har blitt foretatt straksavhør på stedet, og politiet skal etter hvert finne ut hva de gjør videre.

- I tiden som kommer skal vi ta en avgjørelse på om det opprettes en eller flere straffesaker på bakgrunn av det som har skjedd, sier Jota.

Innsatsleder Marit Ytterhaug forteller at det ikke er noen alvorlige personskader, men at en av førerne fra ulykken lenger opp på Tverrforbindelsen skal ha blitt sendt til legevakta for å få sjekket nakken.

- Vi prøver fortsatt å kartlegge hendelsesforløpet, men det er nok snakk om at en av førerne har bremset opp og at to andre dermed har kollidert med den første bakfra, sier Yttergård.

De aktuelle førerne skal alle ha vært menn.

Yttergård karakteriserer en av mennene som å ha vært i den alderen hvor man nylig har fått lappen. De to andre førerne skal ha vært én mann i 30-årene og én mann i 40-årene.

- Det er glatt på veiene, så jeg anmoder alle til å holde avstand til bilen foran og avpasse farten sin, avslutter Ytterhaug.