Tromsøbandet Blickenslager er det niende bandet som har takket ja til å opptre på Movemberkonserten som går av stabelen førstkommende lørdag.

– De har veldig kul musikk, og minner litt om Madrugada i uttrykket, sier Morten Haugli, en av arrangørene for konserten.

Blickenslager stiller opp på veldedighetskonserten gratis sammen med bandene Climax Course, Snö, Kissing Miss Lizzy, Ohmwork, The Pony Incident, Bad County Officials, The Wolves og Outlastet.

På konserten vil det også bli flere bartepris-utdelinger.

– Solid har i alle år hatt denne kåringen, men i år er den flyttet til Movemberfesten på Driv. Det vil bli kåret «årets bart», årets «artig at du prøvde», «Mr. Movember» og «Ms. Movember», sier Haugli.

Han understreker at «årets bart» må være grodd i november. Dermed blir det sannsynligvis ingen snurrebart som går av med seieren.

– Egentlig er det de som er aktuell for prisen «artig at du prøvde» som fortjener mest heder og ære. I motsetning til de som kan gro en skikkelig mannekost på overleppa har jo disse kandidatene gått rundt med en relativt stygg bart i en hel måned, sier Haugli, som ikke anser seg selv som en kandidat til «årets bart».

– Jeg er absolutt en del av den gruppa som prøvde, men hvor resultatet ble mer morsomt enn stilig, sier han.