Harald Bakkeby Moe setter ut på en juleturné i Troms fylke. Første stopp på reisen er Elverhøy kirke 30. november der de skal spille to konserter.

– Dette blir utrolig artig. Det her tredje året jeg holder julekonsert i Tromsø, men det er første gang jeg skal på turne med oppsetningen. Det er stas, forklarer Bakkeby Moe.

Inspirasjon

Det er Anna Shumilova på piano, Georgy Ildeykin på Cello, Ingrid Eliassen på trompet, Hanne-Sofie Akselsen på fløyte og Bakkeby Moe med vokal som sammen skal spille julen inn. Fjorårets turne ble en stor suksess med fullsatt Elverhøy kirke og han håper selvfølgelig at suksessen vil gjenta seg også i år.

– Den gode tilbakemeldingen fra i fjor ga meg inspirasjon til å fortsette også i år. Allerede nå er halvparten av billettene til årets konsert i Tromsø solgt og det setter jeg pris på, forklarer han.

Annerledes

Selv beskriver han julekonserten som litt annerledes. Det vil være en blanding av de tradisjonelle julesangene og moderne låter fra høytiden. Samtidig vil det være innslag av kammermusikk.

– Det er en klassisk vinklet konsert. Det er kanskje det som skiller den fra de tradisjonelle julekonsertene, forklarer han.

Lena Verås Eriksen

lena@itromso.no

@lenaveriksen

412 41 807

TURNE: For første gang skal Harald Bakkeby Moe på turne med sin julekonsert. Allerede nå er halvparten av billettene til konsertene hans i Tromsø revet bort. Dette bildet er tatt i forbindelse med midnattskonsert i Tromsdalen kirke. Foto: Helge Matland Foto: Helge Matland