Bydelen Hackney har de siste årene slått seg opp som en suksesshistorie når det gjelder innovasjon innen teknologi og IT.

Til iTromsø sier Arthur at Superplus ikke har tatt stilling til hvorvidt de blir å bruke det nye kontorfellesskapet som stiller kontorplasser til disposisjon for gründere som ønsker å etablere seg i London.

– Vi var et av de selskapene som folkene bak Oslo Innovation Embassy ønsket å vise fram, mens vårt marked er primært i USA for tiden. Hvis noen av oss er i London kan det godt tenkes at vi stikker innom, sier Kim Daniel Arthur i Superplus.

Arthur lar seg tydeligvis imponere over endringene i bydelene Shoreditch og Hackney fra forrige gang han oppholdte seg der. Nå ser han faktisk mange likhetstrekk mellom Hackney og sin egen hjemby.

– Shoreditch og Hackney minner mye om Tromsø med et yrende kulturliv kombinert med en god blanding av kulturnæring og teknologisk innovasjon, fortsetter Arthur.

Han verdsetter også likhetene mellom kontorfellesskapet i Hackney og i Tromsø.

– Det er jo ikke så veldig ulikt kontorfellesskapet Flow som vi har her i Tromsø, sier Arthur om gründerhuset han selv var med på å ta initiativet til.

– For min egen del er det godt å se at innovasjonen kjenner ingen geografiske grenser, noe dette er et godt eksempel på, avslutter Arthur.