Det er Vixen Blog Awards som har plukket ut de nominerte og tromsøkvinne Henriette Amlie Kalbekken konkurrerer med ni andre bloggere om å bli Årets interiørblogger.

Henriette Amlie Kalbekken står bak bloggen Designlykke.com. Hun er like overrasket over å bli nominert i år, som hun ble i fjor.

- Jeg ble like sjokkert. Noe må det jo være som jeg gjør rett, sier Kalbekken til iTromsø.

Liker å male

Hun synes det er vanskelig å svare på suksessformelen er.

- Jeg får jo høre at jeg inspirerer og at bildene på bloggen er bra. Og få høre at man er en inspirasjon - det er det som er målet mitt, sier hun.

Kalbekken tror at hennes særegne stil er en annen faktor som gjør bloggen hennes populær.

- Jeg er veldig glad i å finne løsninger som ikke trenger å koste all verden og som kan fungere både praktisk og at det er fint. I tillegg er jeg veldig glad i å male. Jeg liker å se effekten farger kan ha på et rom og hvor mye det har å si. Jeg har også min egen stil og gjør min egen vri på det jeg kjøper, sier Kalbekken.

Les også: Vant bloggpris

Vixen skriver om de nominerte bloggerne at de "har et hjerte for interiør og et øye for detaljer, og full oversikt over moter, trender og tendenser på interiørfronten."

Stolt øyeblikk

Kalbekken synes det var stor stas å delta på prisutdelingen som ble arrangert i januar.

- Bloggfesten var helt fantastisk. Det var veldig stort. Man blir ufattelig stolt av å stå på den scenen. Det hadde vært helt fantastisk å komme videre i år også, men det er veldig mange flinke som driver med interiør og som driver en blogg, sier hun.

Kalbekken er fra Tromsø, men bor i Oslo og blogger derfra. Hun har drevet bloggen siden 2012 og ble i januar kåret til Årets interiørblogger for 2013.

- Det er utrolig stas å få bekreftet at jeg kan inspirere andre og at det jeg holder på med er bra. Det er en befrielse, for jeg elsker det jeg holder på med, sa Kalbekken til iTromsø etter at hun stakk av med bloggseieren.

Les også: Høster ros for interiørblogg

Det er ikke bare Kalbekken som utmerker seg på interiørfronten. Tidligere i høst ble Ronja Worums bolig kåret til "Årets vakreste hjem" av interiørmagasinet BoligPluss og God Morgen Norge på TV2.