Marius Kristiansen (11) fikk i høst en hilsen fra sitt største idol Cristiano Ronaldo, etter å ha vært igjennom en kjip periode i livet. Den ivrige Real Madrid-supporteren og fotballspilleren måtte nemlig legge fotballskoene på hylla i fire måneder grunnet kyssesyke, til hans store fortvilelse.

– Marius har lenge vært en stor Real Madrid-supporter, i motsetning til de fleste i hans alder der det er Manchester United og Liverpool som gjelder. Dermed er det også Cristiano Ronaldo som er den store helten, forteller mamma Oddrun Kristiansen.

LES OGSÅ: Real Madrids VM-semifinale flyttet

– Det har aldri vært noen annen klubb, sier Marius (11).

Kompis i Madrid

Den utflyttede tromsøfamilien fikk brevet sendt til Meistervik i Malangen, gjennom bekjentskaper som strakte seg til Spanias hovedstad.

– Da ei venninne av meg fikk høre om Marius sin situasjon de siste månedene ville hun gjøre noe for å glede han. Hun hadde tidligere bodd i Spania og hadde tilfeldigvis en kamerat som jobbet på Real Madrids hjemmebane. Hun forklarte situasjonen til kameraten, som lovet å se hva han fikk gjort. Noen uker senere lå det et brev sendt fra Madrid, med en personlig bursdagshilsen fra Cristiano Ronaldo selv, forteller Kristiansen.

– Jeg trodde nesten ikke det var sant, sier den stolte mottakeren av brevet.

Målløs

Å få brev fra sin største helt var naturligvis en drøm i oppfyllelse for Marius (11). Det var faktisk så stort for Real Madrid-supporteren at han i lang tid ikke ville fortelle noen om det.

– Marius var så glad for å få brevet at han ikke klarte å holde følelsene inne når folk spurte om den. Dermed ble den gjemt bort en stund, før han nå nylig valgte å ramme den inn og henge den på veggen. Der har den selskap av Ronaldo-plakat og diverse Real Madrid-effekter, forteller moren.

– Veldig sjeldent

Leder i Real Madrids norske supporterklubb, Magnus Kragtorp, forteller at det er sjelden kost å få slike hilsener.

– Det er ikke ofte det kommer slike ting fra Real Madrid, men hvis det skjer er det ofte Ronaldo som gjør det. Han bryr seg mye om fansen, selv om det ofte ikke er det inntrykket som kommer fram i media, sier Kragtorp til iTromsø.