22. desember publiserte Yvonne Jensen et blogginnlegg som på knappe fem dager har blitt lest opp mot 100.000 ganger. I innlegget etterlyses en ung gutt som hjalp henne og mannen med å finne en passende bursdagsgave til sønnen som fyller seks år 6. januar. Jensen roser også guttens foreldre for å ha gjort en fabelaktig innsats med oppdragelsen.

– Jeg vil med dette si noen alvorlige ord til de foresatte, du/dere har gjort en fabelaktig jobb med å oppdra en guttunge i dagens «mas og krav generasjon», skrev Jensen.

To dager senere, etter at lokale medier omtalte saken, meldte foreldrene til 11 år gamle Petter Aarag Antonsen seg til Jensen på Facebook.

Fant hverandre

– De tok kontakt gjennom Facebook på julaften, og vi snakket litt fram og tilbake. De synes det var veldig koselig og fint å få ros for barnet sitt. De virket veldig glade, forteller Jensen, og fortsetter:

– Det var veldig artig at jeg nådde fram med innlegget. Det var jo det som var poenget.

Det bekrefter Petters mor, Margaret Aarag Antonsen, som var den som tok kontakt med Jensen.

– Det er kjempefint at han får den klappen på skuldra. Det er jo ikke alt vi kan ta æren for, sier hun.

Hjelper gjerne

Ifølge Margaret Aarag Antonsen fattet hun raskt mistanke om at det var sønnen Jensen og mediene omtalte.

– Du skjønner, han har gjort dette før, forklarer hun.

– Ja, jeg er veldig glad i LEGO og har holdt på med det siden jeg var fire år. Jeg bruker ofte å hjelpe andre som virker usikre når jeg selv er ute og ser på leker, forteller Petter selv.

Han synes det er morsomt at blogginnlegget til Jensen har fått så mye oppmerksomhet, men det fineste er ifølge ham selv at han fikk hjelpe et annet barn med å få en fin gave.

Følg oss på Facebook!