31-åringen røper at hun skal inn i en ny stilling som driftssjef i ISS hvor hun får ansvaret for renhold. Og det var nettopp den jobben hun fikk da hun startet i hotellbransjen for syv år siden. De siste fire har hun vært toppsjef.

Går på topp

Stang Rydin kan godt si at hun forlater et meget veldrevet hotell som topper den lokale beleggsstatistikken. City Living er det eneste hotellet som til enhver tid har i bruk ni av ti senger. Det er tall få, om noen, andre overnattingssteder kan vise til her til lands.

– Det har vært noen fantastiske år. Fra åpningsdagen visste vi at konseptet ville slå an. Spørsmålet var bare hvor høyt vi ville nå?

SE VIDEO: Gullår for gullhotellet

Leiligheter

Madelene Stang Rydin skal lede leilighetshotellet ut måneden. Men før hun skifter beite, er arvtakeren på plass.

Sylvi Bakkeby erkjenner at prosessen med ny jobb har gått i rekordfart.

– Konseptet i Grønnegata passer meg perfekt. Men jeg skjønner at jeg har store sko å fylle. Et hotell med over 90 prosent belegg, er ikke hverdagskost – selv ikke i hotellbyen Tromsø.

«Mitt preg...

46-åringen sier at hun selvsagt ønsker å sette sitt preg på den nye arbeidsplassen – i samarbeid med den øvrige staben som hun konstaterer har gjort en fantastisk jobb.

– Forhåpentligvis vil mine ideer gjøre City Living enda mer attraktivt i årene som kommer, sier Sylvi Bakkeby som før hun ble sjef for Smarthotel var senterleder på Sats.

Kommer: Sylvi Bakkeby har sluttet som sjef for Smarthotel og overtar leilighetshotellet i Grønnegata. Foto: John Strandmo Foto: John Strandmo