- Det er veldig kjedelig. Vi har egentlig vært klar i et par uker, men det er vanskelig å åpne en restaurant uten av bardisken og andre deler av innredningen er på plass, forklarer Anders Blomkvist.

LES OGSÅ: Stinn brakke på restaurantåpning

Sammen med Peter Westh Hammer, Bjørn Helberg og Pål Einar Eilertsen er Blomkvist i ferd med å ferdigstille pizzarestauranten Casa Inferno som de planlegger å åpne i Vestregata.

– Tanken er at vi skal lage noe litt annet enn konseptet som de andre pizzastedene opererer med. Vi har blant annet leveringsavtale med det nye lokale mikrobryggeriet, Bryggeri 13. Det er slike detaljer som gjør at vi skal skille oss ut, forklarte Blomkvist da han og de andre avslørte planene for Casa Inferno i fjor høst.

I utgangspunktet skulle spisestedet åpne dørene i begynnelsen av desember i fjor, men på grunn av diverse forsinkelser ble åpningsplanene utsatt til etter nyttår.

- Vi hadde planer om å åpne i morgen, i forbindelse med TIFF, men nå har vi i to uker ventet på at innredningen skulle ankomme med transport sørfra. Den har ennå ikke dukket opp, forklarer Blomkvist oppgitt.

Nå håper han at bestillingen vil dukke opp de nærmeste dagene.

- Planen nå er å kunne åpne restauranten førstkommende fredag klokken 15, for alt annet er på plass her nå, påpeker han.