– Det blir totalt tre premieringer. Den som vinner konkurransen får invitere med seg kjæresten på en romantisk hotellovernatting med middag inkludert lørdag 14. februar, sier Camilla Solheim, innholdsredaktør i iTromsø.

Overnatting i suite

Hotellovernattingen skal foregå i en suite på Scandic Ishavshotell.

– Suiten er i vår nybygde syvende etasje. Den er romslig og har både badekar og balkong med utsikt over havet, sier Ingrid Skogvik, salgslærling på Scandic Ishavshotell.

De to andre premierte vil få en romantisk middag på Ishavshotellets splitter nye restaurant.

– Vi har allerede satt av suiten til vinnerparet og lagt av tre bord i restauranten på valentinsdagen, forteller Synnøve Tangstad, som også er salgslærling på hotellet.

Les også: Slik feiret Polaria-paret valentinsdagen

– Hjertet skal svulme

Konkurransen skal foregå i form av innsendte bidrag på iTromsøs Facebook-side.

– Fra og med i dag kan du sende inn bilde av deg og din kjæreste på Facebook-siden vår og skrive en tekst som forklarer hvorfor dere er det mest romantiske paret i byen, forklarer Solheim.

Her verdsettes rørende historier.

– Målet er å finne Tromsøs mest romantiske par. Dermed skal hjertet svulme og vi skal bli litt rørt av det folk skriver. Dette kan være alt fra historien om hvordan man møttes til hvordan man holder kjærligheten varm, legger Solheim til.

Hold deg oppdatert: Følg iTromsø på Facebook

Håper på mange bidrag

Solheim skal sammen med Skogvik og Tangstad utgjøre juryen under konkurransen.

– Vi håper det strømmer inn med bidrag og at det er mange romantiske par i Tromsø. På selveste valentinsdagen vil vinnerparet bli presentert i avisen, legger Solheim til.

Les også: Her er valentinsdagen en sjokoladedag

Andre innsendte bidrag kan også bli publisert på itromso.no og i avisens papirutgave.