Ifølge en pressemelding fra Kystens Mathus har de denne uken ansatt to nye lagspillere.

Thomas Hafstad er ny daglig leder og Signor Antonsen er ny markeds- og innkjøpsleder ved mathuset som skal drive mat-torg og restaurant i 1. etasje av Kystens Hus.

– Jeg har forventninger til at Kystens Mathus blir et sted der kvalitet, kunnskap og magiske kystopplevelser står i sentrum, og gleder meg umåtelig til å ta fatt på jobben som daglig leder, sier Hafstad som tidligere har vært kaptein og utviklingsleder i TIL, sportssjef ved Norges Toppidrettsgymnas i Tromsø og er utdannet pedagog fra Universitetet i Tromsø.

Klar for bransjeskifte

Ifølge han har bransjeskiftet vært både et ønske og et bevisst valg.

– Jeg har hatt mulighet til å tre inn i flere nye roller i mange store og små klubber over hele Norge, men er svært glad for at jeg hadde nok is i magen til å få med meg denne muligheten da den dukket opp her på nyåret. Nå ser jeg frem til å bruke og utøve den lederkompetansen jeg har fra toppfotball – som jo også er en utpreget konkurranse- og utviklingsarena, uttaler Hafstad.

Mathusets nye markeds- og innkjøpsleder, Signor Antonsen, har blant annet drevet Rimi Kvaløysletta, samt Mix Prima og Blomstersentret i Tromsdalen. Han har også hatt sentrale tillitsverv og utviklingsroller de i varekjedene han har vært tilsluttet, skriver Kystens Mathus i pressemeldingen.

– Jeg brenner for Nord-Norge, kortreist mat, kystkultur og turisme og har ambisjoner om å bidra til å befeste og forsterke de lokale mattradisjonene gjennom Kystens Mathus og sterke lokale merkevarer, sier Antonsen.

Veletablerte aktører

Blant leietakerne i Kystens Mathus finner man blant annet Mydland Vilt og Delikatesse, Dragøy AS og Fiskekompaniet som alle er veletablerte aktører innenfor mat og restaurantbransjen.

I tillegg til satsingen på matopplevelser og formidling i første etasje, skal Kystens Hus også huse Norges Sjømatråd, Fiskeridirektoratet region Troms, Innovasjon Norge, Lerøy Aurora og Norges Råfisklag.