Underveis i filmen la 19-åringen fra Tromsø merke til at mannen som satt til høyre for henne var veldig urolig i setet.

Uvanlig overaskelse

– Jeg kikket til høyre for meg og ser at han har den ene hånden nede i buksa til kjæresten og den andre hånden på puppene hennes. Hun latet som ingenting, det var tross alt nesten fullt i salen og det satt folk på begge sider av dem, sier en lattermild Gausdal.Hun ble svært overrasket da hun innså hva sidemannen drev med.– Jeg hvisket det til kjæresten min og da han brøt ut i latter merket nok paret at vi hadde sett hva de drev med. De var raskt ute av salen da filmen var ferdig, ler Gausdal og tilføyer:– De hadde vel andre ting å ta seg til.Dagen etter den noe uvanlige kinoopplevelsen skrev hun følgende på Twitter:«Utrolig forstyrrende å sitte ved siden av et par som hygger seg litt ekstra på kino under 50 shades of grey i går. #tromso @AurorakinoFokus»– Man har hørt historier om folk som har hygget seg litt ekstra på kino, men jeg har aldri vært vitne til noe lignende selv. Vi tok det hele med et smil. Det var bra de ikke tok det lenger, da kunne det blitt ukomfortabelt, sier hun.

Stor interesse

19-åringen fra Tromsø er overveldet av responsen hun har fått i etterkant av Twitter-meldingen.– Jeg har fått veldig mange meldinger fra folk jeg ikke kjenner og mange nye følgere på Twitter. Av tilbakemeldinger hadde jeg ikke forventet annet enn «dagens tweet» i avisa, men det har strømmet inn med meldinger og telefoner, ler hun.

Kinosjef ved Aurora Kino i Tromsø, Frank Bakkemo synes hele episoden er absurd, men kan ikke annet enn å smile av den massive medieoppmerksomheten saken har fått.- Det har jo tatt helt av, utbryter han lattermildt. - Jeg fikk nettopp høre at saken hadde ble omtalt i en dansk avis tidligere idag.

Han innrømmet at til tross for at hendelsen er noe kontroversiell, gleder han seg over publisiteten den har brakt til kinoen.

- Oppmerksomheten vi har fått er bare hyggelig, jeg synes mer synd på den stakkars jenta som ikke gjorde annet enn å putte opp en uskyldig melding på twitter, sier Bakkemo.

Latteren ligger løst hos kinosjefen på spørsmål om egne erfaringer med filmen.

- Jeg er singel for øyeblikket og har ingen intensjoner om å se filmen alene, smiler han. - Det får jeg heller ha til gode, legger han til.

I Kinotoppen

Bakkemo spår at "Fifty Shades of Grey" vil ligge helt på toppen av sette filmer det kommende året.

- Vi solgte hele 2500 biletter på forhåndssalg før premierehelgen. 3100 så filmen i helgen, et tall som sikkert hadde vært høyere, hadde vi hatt flere visninger. Jeg er ikke sikker på hvor lenge vi kommer til å vise filmen. Jeg vet av erfaring at dette er den type film som går godt lenge, før den plutselig stuper kraftig. Min hypotese er at den hvertfall vil bli å se på våre skjermer i noen uker fremover, opplyser Frank Bakkemo.

UVENTET: Iril Gausdal fikk seg en overaskende opplevelse under visningen av "Fifthy Shades of Grey" søndag kveld Foto: Privat