I et Facebook-innlegg på Rema 1000s sider går Dan Olsen hardt ut mot butikkens egenproduserte taco-krydder. Innlegget har blitt delt over hele landet.

"Æ har ingen tru på at det e sånn d ska vær, så det partiet vi fikk i oss igår, har fått en trippel dose med nåkka som send signala fra hjernebarken tell tarmen om å smekk ut ei t-skje bløtt i hver metanutslæpp di neste 24 timan."

Olsen og familien hadde fått med seg at Rema 1000s taco-krydder skulle være best i test. Da de prøvde det ut ble de mildt sagt overrasket. Krydderet var visst sterkt nok til å få barna til å ta til tårene, og svetten til å renne hos de voksne.

Les hele innlegget nederst i saken.

- Jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg satt med kjøkkenpapiret limt til panna, sier Olsen til iTromsø.

Trenger du tips til hvordan lage kruttsterk taco? Les Mat-Christers oppskrift her.

Tok av

Olsen er overrasket over den massive responsen innlegget fikk.

- Det var bare ment som en morsom måte å sende en klage på, jeg hadde ikke forventet at det skulle ta av. Det kom en storm av sympatisører på Facebook, sier han.

Olsen og samboeren fikk et hardt døgn etter at tacomiddagen var inntatt.

- Det var fysisk ubehagelig. Jeg tåler mye, magen er vant til sterke ting. Nå mista jeg litt selvtilliten, sier Olsen.

Han forteller videre at sønnen tok én bit av maten og begynte å gråte. Familien har blitt friske igjen nå, og forteller at hendelsen ikke har skremt dem fra å forstsette med taco.

- Det blir taco igjen på fredag. Denne gangen skal jeg forsikre meg om at det blir riktig produkt.

Endrer oppskriften

Rema 1000 takker Dan for en morsom tilbakemelding.

- Vi har endret på resepten til vårt Tacokrydder og fått tilbakemeldinger på at den er for sterk så vi kommer til å endre på dette, skrev de på innlegget.

Som plaster på såret lover butikkjeden å sende en pakke til familien i Tromsø.

Les hele innlegget her

Du kan lese hele innlegget av Dan Olsen her:

"Enten så har æ blitt blaut med åran, eller så har dåkker et parti med feilprodusert innhold a den hær typen tacokrydder i butikkan dåkkers. La mæ presiser at æ har vært ihugga tacomann sia æ bei kvitt den påtvunga hockeysveisen æ hadd på tidlig 90 tallet og fredagstacoen har vært en tradisjon i mange år i voksen alder.Æ og kjærringa mi lå på sofaen å glana på tv for et par uke sia, da det dukka opp en "tacotest". Testpanelet bestod a 4 mannfolk som sku gi oss andre ei solid pekepinne på ka som smaka best!Etter mye knasing og momsing, kom dem entydig fram tell at Rema 1000 sin tex Mex va den beste. Go smak, ikke for sterk og billig.Ungan rigga sæ klar igår ettermiddag og kappa grønnsaker ita helvete, raspa ost og venta spent på at æ sku bi ferdig med kjøttdeigen.Dem satt å trippa rundt bordet da æ kom bæranes med kaserollen full a nystekt tacokjøttdeig. Æ klaska rømmen på læfsa, smekka på alt dem vil ha og klaska på ei god klype med kjøttdeig på før æ brætta jævelskapet etter beste evne. Resultatet igår : Minstemannen på 4 år begynt å skrik fordi den va for sterk mens dattera mi på 6 hosta og harka og va nødt te å sjøll heile ansiktet og ta på lypsyl for at leppen hold på å brenn opp. Nu snakka æ om onga som e så gla i taco at dem te vanlig spis 2-3 forvokste læfse HVER!Sjøl hadd æ store problem med å hold væskebalansen min ajour. Æ satt å tygd og slafsa mens æ iherdig satt med kjøkkenpapir limt fast i panna så æ ikke sku drøpp saltvann ned på maten. Vi voksne trompa i oss førr vi va sulten, men ongan klart ikke å spis d...å d si litt når dem har spist taco sia dem va 2 år gammel.Æ mått gå resten a kvelden å pass på at æ ikke rapa, førr den osen som kom da va nok te æ ta drepen på alt elektrisk i huset.Resultat i natt og idag : Ongan går rundt å fis så d buldra i alle væggan, æ har halsbrann for andre gang i mitt 34 år gamle liv og æ går rund å smågulpa Tex Mex når æ prata. Badet lukta som om nån har åpna en 2 kubikks fettutskiller fra ett a byens mindre lovlydige kebabsjappe.Simringen gløda og hadd uten tvil hatt det mye bedre med tigerbalsam akkurat nu. Æ har ingen tru på at det e sånn d ska vær, så det partiet vi fikk i oss igår, har fått en trippel dose med nåkka som send signala fra hjernebarken tell tarmen om å smekk ut ei t-skje bløtt i hver metanutslæpp di neste 24 timan.Vi e ikke fornøyd, vess det ikke kom klart nok fram!Med hilsenEn pappa som må te Coopen å invester hælgebudsjettet sitt på lambipapir og potetmel"