Ungt Entrepenørskap kan fortelle iTromsø at de har nominert ungdomsbedriften Alfheim Direkte fra Breivang videregående skole for deres reklamefilm.

- De vant for beste reklamefilm på fylkesmessa, og nå sendes bidraget deres til NM i Lillestrøm i slutten av april, forteller prosjektmedarbeider i Ungt Entrepenørskap, Kaja Baardsen til iTromsø.

Bringer fotballgleden

Alfheim Direkte UB er en gjeng på 14 stykker som går VG1 mediefag på Breivang

- Vi er en storskjermproduksjon og styrer kameraer og storskjermen oppe på Alfheim-stadioen. Reklamefilmen viser hva vi gjør, og hvordan det er å være på stadioen. Vi føler vi er med på å bringe fotballgleden til folket, sier Pia Kuivila.

Samarbeid mellom TIL og Breivang har vart en stund, men Alfheim Direkte UB startet opp i år.

Nå er reklamefilmen deres nominert til NM, hva tenker dere om det?

- Det er kjempekult å komme videre til NM. Klarer vi også å komme oss videre derifra er det en stor bragd, sier Kuivila.

EM neste?

Også Fokus Foto fra Breivika videregående skole er nominert til NM for beste markedsføring. De kom på andreplass på fylkesmessa på Jekta storsenter 24. mars.

Av de 32 ungdomsbedriftene som viste fram konseptene sine under fylkesmessa tirsdag, mottok også ungdomsbedriften Underholdningskollektivet flest priser.

De tok tredjeplassen for beste ungdomsbedrift, tredjeplass for beste logo og førsteplass i kategorien sosiale entrepenører.

Jentene bak Fokus Foto. Foto: Ungt Entrepenørskap