Onsdag kveld samlet tolv kreftrammede kvinner seg på Essens Dagspa i sentrum. Der fikk de inspirasjon og råd av Wenche Stageboe, makeupartist for Jane Iredale, som blant annet har jobbet som sminkør i NRK og TV2.

- Vi fant ut at vi ville gjøre noe for dem, så vi inviterte dem til en ordentlig inspirasjonskveld, forteller Tone Pedersen, makeupartist og kreativ leder ved Essens Dagspa i Tromsø.

Fikk nye øyenbryn

Ann-Kristin Pettersen (48) ble kreftsyk i fjor sommer, og er ferdig med sin behandling for sykdommen denne uken. På inspirasjonskvelden fikk hun prøve en ny teknikk for å få øyenbrynene tilbake.

- Jeg er kjempefornøyd! Når man mister alt håret i ansiktet så er det helt fantastisk å kunne få det her, og slippe å holde på med det her hver morgen. Så jeg tror det blir veldig bra, stråler hun.

- Viktig å føle seg vel

- Hva har det å si for selvfølelsen?

- Det har jo alt å si. Når man får cellegift og man mister alt håret, så blir ansiktet helt annerledes. Det er klart, da har det mye å si at man kan føle seg vel når man går ut. Og også å slippe å bruke tid på det, man er ikke så veldig kvikk på den tiden når man får cellegift heller, forteller Pettersen.

Se video og intervju fra inspirasjonkvelden øverst i saken!

FØR-BILDE: Kreftrammede Ann-Kristin Pettersen (48) fikk nye øyenbryn. Se video øverst i saken for å se resultatet! Foto: Tom Benjaminsen
GA TIPS: Wenche Stageboe, makeupartist for Jane Iredale, ga sine beste tips på inspirasjonskvelden. Foto: Tom Benjaminsen
NYE BRYN: Linda Blikfeldt på Essens Dagspa ga Ann-Kristin Pettersen nye øyenbryn. Foto: Tom Benjaminsen