Har du gått fem på i dag? Da har du ikke vært alene.

Den store dagen for lureri - 1. april - har i år, som alle år, brakt med seg mange gode historier og store "nyheter".

100% sport har samlet aprilspøkene fra sportsverdenen. Man kunne i dag blant annet lese at Martin Ødegaard går til Vålerenga, og at Wayne Rooney etter et veddemål måtte tatovere Liverpool-logoen på kroppen.

FB-gründer til Tromsø

Gründerhuset Flow kunne de 1. april melde at ingen ringere enn Facebook-gründer Mark Zuckerberg planla en svipp innom Tromsø 8. april.

"I anledning påskeferien skal Mark Zuckerberg feriere i Lofoten. Han skal reise hjem fra Tromsø og ha ytret et ønske om å blant annet få besøke FLOW mens han er her." skriver de, og understrekte at det var begrenset med plasser for å høre Zuckerberg snakke om innovasjon for tromsøpublikummet.

Tidligere i dag hadde over 30 stykker meldt seg på begivenheten.

Idrettsforeningen Fløya leverer 1. april oppsiktsvekkende nyheter på Facebook. "Tore Rismo har gjort et kupp for sesongen 2015! Roger Nilsen skal gjøre comeback og vil satse for IF Fløya denne sesongen. Roger Nilsen er også trener for Fløya damer. Hele Fløya gleder seg...", skriver de.

I såfall: velkommen tilbake på banen, Roger!

Til rommet

Avisa Nordland kunne i dag formidle den spennende nyheten om at fem bodøværinger skal få reise ut i verdensrommet. XCOR Space Expedition ville nemlig, ifølge an.no, gi bort fem romturer. Dette i forbindelse med Bodøs byjubileum.

I Harstad Tidene melder de at flere av byens gater skal stenges, fordi rørene som går under gatene er så gamle at de ikke tåler trafikk. Opp mot halvparten av sentrumsgatene kan bli berørt, skriver de.

Nettavisen melder de at NSB nå har lagt til en ny funskjon når man bestiller billett hos dem via mobiltelefonen. Man skal nemlig kunne huka av for om man er singel, og appen vil da matche deg med aktuelle kandidater på toget. Fiffig?

Drager

Dagens kanskje mest sjokkerende "nyhet" er det allikevel Forskning.no som kan bringe.

Drager har nemlig funnes på virkelig, melder de, og kan komme ut av sin langvarige dvale igjen, som følge av global oppvarming.

Kanskje en gladnyhet for alle som tripper etter ny sesong av Game of Thrones?

Hvilke aprilspøker har du sett i dag? Tips oss!