– Vi føler han er den rapperen i Norge med mest integritet for tiden. Det er han som kommer med det beste innen Hip Hop akkurat nå og han har mye spennende på gang. Jeg har sett han live selv og han er veldig dyktig på det han gjør, forteller Katrine Blom, kommunikasjonsansvarlig for RakettNatt, Music and Arts Festival.

– Han er en lyrisk mester

Blom forteller at Vaular utfyller den lineupen av artister festivalen allerede har.

– Han er litt røffere og litt farligere. Han utfyller dermed de andre bookingene veldig bra og bidrar med litt tyngre beats og pondus. Også er han en lyrisk mester av dimensjoner, sier hun.

Og legger til at artisten har mye friskt materiale, så her kan publikum bare glede seg.

– I dag slippes den nye singelen «Det ordnar seg for pappa», som er første låt på andre del av albumsserien «666» som kommer i mai. Vi gleder oss veldig til å høre det nye albumet, og det er store forventninger til det i musikkmiljøet i Norge.

Ambisiøse

RakettNatt går av stabelen 28. august på Stortorget i Tromsø. Blom forteller at så langt ligger de i rute.

– Vi føler vi er i medvind for tida og ting går veldig bra. Vi kommer inn med mer styrke i år med en ekstra festivaldag, og vi kommer til å komme med artistslipp ukentlig framover, røper hun.

Og forteller at de har som mål å bli en av landsdelens beste festivaler. Men noe nytt Døgnvill vil de ikke bli.

– Vi så at det var et tomrom i byen etter at Døgnvill ble borte, men vi vil likevel ikke bli et nytt Døgnvill. Vi vil bli noe annet, og har som mål å bli en av Nord-Norges beste festivaler. Også gleder vi oss veldig til å ha festivalen midt i sentrum. Det kommer til å bli veldig spennende, sier Blom.