Denne uken delte butikken som holder til på Veitasenteret følgende innlegg på Facebook:

– Vi er veldig triste over å meddele at vår butikk blir lagt ned sammen med butikken i Stavanger og Buskerud. Vi har satt veldig pris på alle våre trofaste kunder og vi kommer til å savne alle gode stunder sammen med dere. Takk for mange fine år!

Satser i Sverige

Manager for Game-kjeden i Norge, Dennis Keller, forteller at spillbutikkene opplever den samme utfordringen i markedet som platebutikkene.

– Utviklingen i vår bransje og etterspørselen etter fysiske produkter minker. Trenden er at folk kjøper spill online og laster de ned direkte på PC, sier Keller.

– Vil dere heller satse på nettbutikk?

– Nei, vi har besluttet å konsentrere oss om Sverige fordi vi er større der, og vil dermed forlate det norske markedet, sier manageren.

Etterspørselen minker

Nå legger kjeden ned tre av seks gjenværende butikker i Norge. Butikkene i Bergen, Sandvika og Molde blir foreløpig værende.

– Det er trist å måtte legge ned. Butikken i Tromsø har lang historie bak seg og har vært i byen i over ti år. Det er en vanskelig beslutning å ta, men det er dessverre slik utviklingen går, sier Keller.