Etter noen år i andre etasje sør i Storgata, hvor kunder har måtte ringe på for å få komme inn, har PC Expressen flyttet til større og mer attraktive lokaler i sentrum.

Daglig leder, Joachim Jamtvedt Børresen, mener tiden var inne for å flytte på seg.

– Vi trengte større plass. Nå har vi 150 kvadratmeter i stedet for 30. Som du ser så er vi ikke helt ferdige med alt av hyller som skal på plass, sier Børresen, som startet bedriften i sin egen studentbolig i 2011.

Verksted og butikk

PC Expressen er i hovedsak et teknisk verksted for alle som har problemer med alt fra lodding av ledninger til digitalisering av VHS-kasetter.

– Det går mye i det, ja. Men vi utvikler også nettsider og en del software, forteller Børresen som i tillegg til seg selv har to fulltidsansatte og to vikarer i bedriften.

LES OGSÅ: Legger ned i Tromsø

På gateplan

Å ta steget ned på gateplan tror Børresen er det riktige steget for PC Expressen.

- Det er en stor forbedring bare det. Nå kan folk se oss fra gata og komme inn for å se hva vi driver med. Vi har lagt oss på et lavpriskonsept og vil konkurrere med de fleste nettbutikkene på priser. Grunnen til at vi kan gjøre det er at vi stiller med god kompetanse hos de ansatte.

FIKSER: Levi Simonsen og Sindre Krane Rodahl har fått betydelig større plass på sitt PC-verksted.Foto: Tom Benjaminsen Foto: Tom Benjaminsen