Da kunne de nemlig krone seg med tittelen "Innkjøpskjedens beste leverandør av drikke i 2014".

- Klart vi er stolte og glade, sier kommersiell direktør i Mack, Roger Karlsen i en pressemelding.

- Dette er et resultat av hardt, målrettet og bevisst jobbing på å bli best. Vi har jobbet med de strategiske fokusområdene, og gjort de rette tiltakene og satset riktig gjennom det siste året, legger Karlsen til.

- Ledende innovatør

Karlsen forrteller videre at våren har bydd på svært så mange positive overraskelser.

- Ikke bare har vi blitt kåret til Norges beste drikkeleverandør, men vi har også mottatt Merket for God Design. Med disse utmerkelsene er bryggeriet en ledende innovatør i den norske drikkevarebransjen. Uten våre fantastiske medarbeidere, hadde vi aldri lyktes, avslutter Roger Karlsen.

Som en viktig faktor for utdelelsen av prisen, har juryen spesielt vektlag serviceinnstillingen og utførelsen som kommer frem i "Innkjøpskjedens leverandørundersøkelse".

- Her fikk Mack desidert best score. Samarbeidet med dem har bidratt til en god utvikling det siste året og de holder en høy produktkvalitet og i det arbeidet de gjør for og hos våre medlemmer, sier Karlsen videre.

Store endringer

Med endringen av distribusjon har Mack på tre år gjennomført de tre største endringer som kan gjøres innen bryggeriverden:

  • Bygget ny fabrikk

  • Endret emballasjeform; fra gjenbruk til gjenvinning

  • Endret distribusjonsform

Kommersiell direktør i Mack, Roger Karlsen. Foto: Trondar Lien