En gammel Volvo, som politiet i Drammen har benyttet seg av, ble for noen år siden solgt fra statssalg til en privatperson i Drammen. Da han igjen skulle selge slo Olle Richard Kaurin og gutta i Aurora Bilutleie til. Nå kan du ikke bare leie den gamle hundepatruljebilen til drammenserne, men den skal også vise kreftene sine på Speednight Tromsø.

– Går fælt godt

– Det er bra med krefter i han. Vi mistenker at politiet har glemt chipen i bilen, for den går unaturlig godt til det den egentlig skal være, sier Kaurin som forteller at bilen er registrert på 180 hestekrefter.

– Hva som er under der nå vet vi ikke, men den går fælt godt.

Og man kan selvfølgelig spekulere om Kaurin og gutta har testet akkurat dette når de måtte kjøre bilen opp til Tromsø

– Det var vanskelig å holde seg i tøylene fra Halden og hit.

– Den raskeste turen du har hatt opp til Tromsø?

– Det skal vi ikke kommentere her, sier Kaurin som ikke er med på arrangementet på lørdag for å vinne.

Fant skarpt mellom setene

– Det er mange motorsterke biler der, så vi forventer ikke å hevde oss der. Vi vil vise at man kan ha det morsomt med normale biler også, sier Kaurin som åpner opp for at man kan ha passasjerer med i bilen under dragracet.

Og baksetet til bilen har nok vært med på litt av hvert. For når Olle Richard Kaurin skiftet ut det aller meste på innsiden av bilen fant han en aller så liten overraskelse.

– Tre skarpe kuler. Vi var redd for å finne noe slik. Vi fikk dem fort ut. Bilen er spennende nok i seg selv. Vi tok ingen sjanser og skiftet ut alt.

Totalt har kjøpet av bilen og omkostningene kommet på 30.000 kroner. Et kupp ifølge Kaurin.

– Spesielt for en nyoppstartet bilutleier.

– Man kan også leie denne bilen?

– Mange har allerede gjort det. Hvorfor leie en kjedelig bil når du kan kjøre denne?

Andreas Kvernsten og Olle Richard Kaurin driver Aurora Bilutleie. Her viser de en av leiebilene som skal delta på Streetnight lørdag. Foto: Håkon Steinmo