Merkevarebutikken m.a.s har nok en gang sommersalg med halv pris på alt av sesongens varer. Femten minutter før åpningstid hadde køen allerede rukket å strekke seg rundt hjørnet, og folk ventet spent på å få komme inn i butikken. Til tross for kjølig vind var det mange som møtte opp for å sikre seg en bit av salget. Når alt var på plass og vekterne sto klare, åpnet de dørene og folk strømmet inn til en butikk stappfull av salgsvarer.

Les saken:Vi lever i beste velgående

Innehaver og daglig leder Mona Abelsen er strålende fornøyd med oppmøtet. – Det ikke er så pent sommervær, men det er heldigvis perfekt vær for shopping, sier hun og smiler.

Hun hadde klar et lag ansatte som ivrig hjelper salgssultne kunder. – Vi jobbet i ti timer i går for å gjøre alt klart til salget, så jeg er veldig glad for at oppmøtet var bra, forteller ansatt Ida Vinne.

Les saken: Denne butikken solgte for to mill. på én dag

Utsolgt på 14 dager

– Målet med salget er å bli kvitt sesongvarene så det blir plass til de nye høstvarene som kommer, forklarer Abelsen. Hun melder at det er størst trykk de første dagene men så roer det seg ned etter hvert. – Det tar nok 14 dager før alt er solgt ut, så det er kort levetid på sommervarene.

Les saken: Frykter sentrumsdød

TÅLMODIGE: Kundene var villige til å stå en halvtime i kø for å sikre seg sine salgsfavoritter. Foto: Trond Tomassen
TRAVEL: Mona Abelsen har mye å gjøre under salget. Foto: Trond Tomassen