På onsdag åpner "Bryndesign" offisielt, et firma Tromsø-kvinnen Elisabeth Benonisen driver helt alene.

- Jeg har gått på Fred Hamiltens Eyebrow Academy - det er en utdanning som går over åtte måneder og ender i en eksamen. Han har blitt enormt populær i Sør-Norge - i Trondheim har det tatt helt av, sier Benonisen.

Hun har bodd i Trondheim de siste fem årene og holdt på med brynforming det siste året. Metoden hun bruker er "threading", og hun former og farger bryn etter skolen hun har gått på.

- Jeg er den første i Nord-Norge som starter opp en Fred Hamelten eyebrow Academy Franchise, forteller hun.

- Det er ikke tatovering, det er helt naturlig. Jeg gleder meg veldig til åpningen, vi har fått en kjempeplassering, sier Benonisen.

Det er i Storgata 87, på Stortorget rett over Veita, at hun åpner, i helt nyoppussede lokaler.

- Vi har malt og ordnet denne uka, så nå er nesten alt klart. Det har vært veldig artig å kunne gjøre stedet til mitt, sier Benonisen, som har pusset opp selv med hjelp av familie og venner.

Hun har nettopp startet opp firmaet, og driver det helt alene.

- Jeg er egentlig utdannet frisør, så det kommer nok til å bli et tilbud med det også etter hvert, men i hovedsak er det brynstyling, sier gründeren. Hun håper på å bli godt tatt imot og tror behovet er til stede i byen.

- Det er jo helt nytt, så det blir veldig spennende. Jeg tror at etter hvert som jeg får kunder, vil det forhåpentligvis spre seg, sier Benonisen, som gleder seg veldig til åpningen på onsdag.