– Vi holder på å bygge om i lokalene til Roadhouse nå, slik at det blir mer nattklubbpreg der, forklarer daglig leder og eier Brian Rundhaug.

De siste årene har utestedet Roadhouse holdt til i 2. etasje over Victoria Fun Pub, men nå er det altså duket for noen endringer.

– Vi skal ikke rive ned alt, men gjøre om på en del ting. Roadhouse var egentlig bygd opp til å skulle være en diner, men ble etter hvert en ren nattklubb, til tross for at lokalene likevel mer så ut som en diner. Nå ønsker vi at stedet skal se ut som en hardcore nattklubb, avslører Rundhaug.

Strategisk tidspunkt

Med ansiktsløftet kommer også et navneskifte. Når utestedet gjenåpner fredag 14. august i ny drakt, blir det dermed under navnet Fun Pub – Fuel. Ifølge bareieren er det ikke tilfeldig at han velger å åpne nattklubben nettopp da.

– Nå som studentene kommer tilbake til byen, må vi være klar, påpeker han.

Dermed står Rundhaug klar til å tilby byens studenter og andre utegåere er bredt tilbud i utelivsbyen Tromsø.

– Da blir det pub hos Victoria Fun Pub i 1. etasje og nattklubb i 2. etasje. I tillegg vil loungen inne i Chilli sitt lokale ha åpent på kveldstid fredag og lørdag, forklarer Rundhaug.

Gjør endringer

Apropos Chilli har Rundhaug også planer for den meksikanske restauranten vegg i vegg, som de siste månedene har vært stengt etter at foretaket som drev restauranten ble slått konkurs i mai.

– Etter at Taste Restaurant Drift AS ble slått konkurs, har driften foregått gjennom andre foretak. Det var for så vidt en planlagt endring, men det skjedde litt fortere enn det vi hadde regnet med, innrømmer han.

Nå skal imidlertid problemene dette medførte, blant annet utestående lønninger for flere ansatte, være ryddet opp i.

– Lønnsgarantifondet har tatt seg av den biten. Til tross for situasjonen som oppsto, har de aller fleste ansatte valgt å fortsette i jobben hos oss. Nå skal vi få en del ting på plass før vi gjenåpner Chilli, påpeker Rundhaug.

– Blir Chilli slik som før?

– Det er en del ting vi er nødt til å endre på og videreutviklige. Man lærer en god del underveis. Forhåpentligvis kan vi gjenåpne restauranten i begynnelsen av september.

TING PÅ GANG: Brian Rundhaug åpner i løpet av få uker nattklubben Fun Pub - Fuel og gjenåpner restauranten Chilli. Foto: Håkon Steinmo