Flere av bladet «Tromsø»s fotografer var på plass da «Dansekarusellen» gikk av stabelen våren 1987. Faktisk fanget de så mange blinkskudd at en ekstra side måtte settes av for å få delt de aller beste bildene med avisens lesere.

300 barn

Den gang deltok over 300 barn mellom tre og 18 år på oppvisningen, og det var laget over 400 kostymer til anledningen.

Antrekkene på scenen varierte nemlig mellom lange tyllkjoler i hvitt, rosa og sort, nettingstrømper og silkevester, og til slutt dukket det opp soldater med staselige hatter.

De aller minste

I tillegg fikk publikum møte noen små, søte, grå mus under forestillingen. I flotte kostymer og med forseggjort sminke sjarmerte jentene publikum i senk.

Flere nummer

Bladet «Tromsø»s utsendte lot seg imponere stort av forestillingen, og trakk fram flere nummer i avisomtalen. nummeret «Ballettime» og «Audition» ble trukket fram som skikkelige suksesser under forestillingen.

År etter år

Også til vinteren settes «Dansekarusellen» opp. I år er det balletten «Coppelia» som skal settes opp. Etter mye øving skal dørene til forestillingen åpnes for første forestilling 4. desember, med påfølgende forestillinger de to neste dagene.

Det er nok ingen tvil om at det blir imponerende dans og søte, små bidragsytere også i år ...

PÅ TÅ: Hege Østbye (til venstre) og Merete Refseth imponerte publikum med sin grasiøse opptreden.