Det er en kjent sak at Handelshøgskolen ved UiT – Norges arktiske universitet de siste årene har hentet inn anerkjente ansikter til sin årlige HHT-dag, som har som mål å være en arena der næringslivet, studenter og Handelshøgskolen i Tromsø kan møtes. Også i år lover styret som står bak at det kommer flere store navn.

- Tema i år er veivalg – et tema man kan trekke mange tråder ut av. Alle opplever dette med veivalg en eller annen gang gjennom livet, og vi er jo en konferanse ikke bare for økonomistudenter, men også for fakultetet, ansatte og næringslivet, sier styreleder Hallvar Agersborg.

Vil være størst

Og på bookinglisten står blant annet merkevareeier og tidligere freestyler Kari Traa, psykolog og Gullrute-vinner Jan-Ole Hesselberg, direktør i Innovasjon Norge i Troms, Stein Gunnar Bondevik, samt stand up-aktuelle Nils-Ingar Aadne, som skal være konferansier.

- Vi har lagt oss på det ambisjonsnivået at vi ønsker å være Nord-Norges største studentkonferanse. Målet er å tilby et like bra produkt som i fjor, og vi kan love at vi har flere navn på listen som er vel så kjente som ennå ikke er sluppet, sier Agersborg.

I fjor ble det satt påmeldingsrekord, og styrelederen er svært glad for at såpass mange kjenner til konseptet og har positive assosiasjoner til dagen. Han synes også det er artig at billettene går fort unna, også i år.

- Vi har allerede rundt 300 påmeldte – en hel måned i forkant av arrangementet. Det er halvparten av det vi har kapasitet til å ha, så vi har veldig stor tro på at det kommer til å bli fullt, sier bedriftsansvarlig Martine Guttormsen.

Styreleder Agersborg kan dessuten fortelle at nesten alle bankettbillettene nå er revet bort.

Håper på flere

Guttormsen kan dessuten fortelle at det er 19 bedrifter som har bekreftet sin deltakelse, og at de avventer tilbakemelding fra flere.

- Vi oppfordrer næringslivet til å kjenne sin plass og ta kontakt dersom det er noen som ønsker å melde seg, sier hun.

- Det at det er så mange interesserte i å delta sier to ting: At HHT-dagen har livets rett og er noe som folk synes er interessant, samt at vi har utrolig dyktige studenter, sier Guttormsen.

HHT-dagen avholdes i år torsdag 8. oktober.

SNART KLAR: Med i overkant av én måned til HHT-dagen begynner styret å få det meste på plass, også når det kommer til bookinger. Her er to av styrets medlemmer: økonomiansvarlig Aksel Snarby og styreleder Hallvar Agersborg. Foto: HHT.
FULLSATT: I fjor var det påmeldingsrekord på HHT-dagen, og auditoriet dagen avholdes på var nærmest fullsatt. I år håper styret å kunne levere et produkt som lever opp til fjorårets arrangement. Foto: HHT