North Energy utvider

Oppretter kontorer i Tromsø og Bodø.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

North Energy sprer seg ut over hele Nord-Norge og oppretter nå kontorer i både Bodø og Tromsø.

Oljeselskapet har hovedkontor i Alta, men skriver i en pressemelding at "Utviklingen av selskapet North Energy tilsier nå en bredere representasjon i hele den nordlige landsdelen".

Erik Karlstrøm, administrerende direktør i selskapet sier i pressemeldingen at funksjonene ved Tromsø skal være knyttet opp mot geologi og geofysikk.

- Det arbeides nå med en modell for samarbeid med Universitetet i Tromsø, sier Karlstrøm.

Kontoret i Bodø skal ha fokus på informasjonsvirksomhet. Siw Sandvik, nåværende informasjonssjef i Widerøe, er ansatt som kommunikasjonsdirektør.

- Det er svært relevant og viderutvikle North Energys erfaringer fra Finnmarkskysten i et område hvor man i dag ikke tildeler nye letelisenser med begrunnelse i manglende beredskap, sier Erik Karlstrøm.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: