INGRID BONDEVIK"/>
(Foto: Nina Dahl)

Foto: Nina Dahl

Tøffe Tromsø-typer

Er dette årets julegave til Tromsø-kvinnen som har alt?
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

- Hvis folk synes dette er gøy, synes jeg også dette er morsomt, sier brannmannen Erik Benjaminsen som poserer med brannmannsutstyret sitt på februarsiden.

Nina Christine Dahl er fotografen bak kalenderen, som hun tidligere produserte for å gi overskuddet til Kirkens Bymisjon.

- I år er det kun kommersiell interesse, noe som også gitt meg som fotograf friere tøyler. Jeg synes det har vært morsomt å kunne dra bildene så langt jeg selv har ønsket, forteller fotografen som selv ønsker å vise menn som representerer mangfoldet av typer i Tromsø.

Uhøytidelig

Morsomt, syntes også basketspilleren på Tromsø Storm, Anthony Williams, at det har vært å være modell for denne kalenderen.

- Jeg trodde det ville bli gøy å være modell, derfor sa jeg ja til å stille da Nina spurte om jeg ville være med på dette prosjektet. Og selvfølgelig ble det veldig morsomt, mimrer amerikaneren som syntes oppmerksomheten og anerkjennelsen han fikk for dette var svært positiv.

Fotografen lovpriser sine utvalgte kalendergutter, og sier hun er stolt over den måten de taklet det på.

- Jeg er veldig fornøyd med at guttene har klart å vise seg fram på en veldig uhøytidelig måte, avslutter Dahl.

Ros på Facebook

Også på Facebook har kalenderen fått mange positive kommentarer. "WOW kanskje man burde installere direkte alarm til Brann og redning" er noen av kommentarene kalenderen har fått på bildet av Benjaminsen.

- Dette vet jeg ikke noe om. Selv har jeg ikke Facebook, jeg tar meg bedre ut i virkeligheten, bemerker Benjaminsen.Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: