Best på nyskaping

Playfish belønnes med NHO Troms Nyskapingspris for 2011.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

I dag fikk spilleselskapet Playfish beviset på at arbeidet de gjør fortsatt legges merke til.

Les også: Lek og frihet som suksessfaktorer

NHO deler ut Nyskapingsprisen der målet er å belønne enkeltmenneskers initiativ, dette skaper økt interesse og oppmerksomhet for nyskaping, kreativitet og etablering av nye bedrifter i samfunnet.

Les også: Playfish solgt for 2,4 milliarder

Årsaken til at NHO Troms har valgt Playfish som sin kandidat er i følge en pressemelding følgende:

"Playfish har bevist sin levedyktighet ved å vise positive tall allerede første år. De er nyskapende, de har vist at det er mulig å etablere et internasjonalt ledende selskap i lille Tromsø. De er derfor med på å inspirere andre til å tenke nytt, internasjonalt samt våge å ta risiko. Sist, men ikke minst, er Playfish et forbilde for ungdom, gjennomsnittsalderen på kontoret er lav sammenlignet med andre."

Les også: Rik på Facebook-spill

Playfish-gründer Kim Daniel Arthur er naturlig nok godt fornøyd med å bli tildelt utmerkelsen.

- Det er selvsagt veldig, veldig gledelig og en herlig måte å få oppmerksomhet for det vi har klart å skape, sier Arthur til itromso.no.

Playfish er NHO Troms kandidat til den nasjonale kåringen som finner sted på Småtinget i Trondheim 30.-31. august.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: